Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 10 » Цікаві справи у «Сонячній країні» та «Mother’s Day» у пришкільному майданчику
18:04
Цікаві справи у «Сонячній країні» та «Mother’s Day» у пришкільному майданчику

Свою роботу вихователі пришкільного табору з денним перебуванням «Сонячна країна» в Бахмутській школі № 2 намагаються організувати так, щоб школярам було цікаво, щоб вони навчились чогось нового, розкрили свої здібності, таланти, гарно відпочили.

На базі «Сонячної країни» працює мовний табір “English Summer”. Вчителі англійської мови Ольга Крапива та Володимир Фащук провели з вихованцями табору цікавий захід “My best recipe”. Під час заходу діти створили книгу рецептів власноруч, повторили назви продуктів, овочів та фруктів англійською мовою. Цей проект сприяв розвитку мовного вокабуляру учнів, вмінню поважати вибір один одного та толерантного відношення старших учнів до молодших. Після проекту, вихованці мали змогу переглянути свої рецепти та ще раз закріпити усе англійською мовою. Крім того, вони створили постери «Healthy/unhealthy», пограли в гру : «What is good and what is not», виробили цукерки з кольорового паперу, а під час гри «Candy shop» повторили англійською мовою правила поведінки в магазині, кольори та рахунок в межах 20.

Не залишилися поза увагою й діти, які відвідують пришкільний майданчик. Для них вчителі англійської провели захід «Mother’s Day», під час якого діти створили вітальні листівки для матусь: «Mother’s Day» . Працюючи над листівками, учні пригадали англійською мовою традиції сім’ї, що вони дарують один одному та про який подарунок мріють самі. Гарний настрій та добра мотивація для вивчення англійської мови зробили свою справу. Діти із захопленням і цікаво проводять години спілкування англійською мовою у різних формах ігрової діяльності. Зокрема, в інтерактивних іграх, спортивних заняттях, театральних виставах. Вчителі роблять акцент на практичні заняття, усне спілкування, виконання творчих вправ і завдань, спрямованих на розвиток мислення та мовних навичок. Усе це мотивує дітей охоче вивчати іноземну мову, граючись.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 817 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]