Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Грудень » 19 » День святого Миколая об’єднав учнів Бахмутських шкіл № 2 та № 12
22:11
День святого Миколая об’єднав учнів Бахмутських шкіл № 2 та № 12

З нетерпінням чекали Дня святого Миколая дітлахи Бахмутської школи №12 та школи №2, на території якої ось уже декілька місяців дружньо співіснують учні початкових класів цих шкіл.  За народними повір’ями саме в цей день Миколай Чудотворець спускався на землю з небес обходив весь світ, допомагаючи знедоленим і відновлюючи справедливість. До свята діти готувалися заздалегідь. В актовій залі школи розгорнулося ціле казкове дійство. В гості до дітей прийшли янголята з книгою « Добрих справ» і найбажаніший гість – сам святий Миколай, який співав з дітьми пісні, загадував загадки, слухав вірші, підготовлені малечею. Наостанок, як завжди, діти отримали від святого Миколая подарунки, яким були дуже раді і вдячні.

А підготували чудове, неповторне дійство разом зі своїми учнями вчителі початкових класів загальноосвітньої школи №12 Ольга Сердюк і Тетяна Муравльова.

Свято ще більше об’єднало молодших школярів цих шкіл. В цей важливий для кожної дитини день учні молодших класів зуміли проявити свої таланти та передати повною мірою теплу атмосферу зимового свята. Виступами маленьких акторів могли помилуватися їхні батьки та вчителі.

   

  

  

Категорія: События | Переглядів: 474 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]