Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 2 » До 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського
17:59
До 100-річчя з дня народження Василя Сухомлинського

У вересні 2018 року виповнюється 100 років від дня народження видатного педагога, публіциста, письменника Василя Сухомлинського. З цієї нагоди в нашій школі проходять інформаційно-просвітницькі заходи, які сприяють формуванню уявлення учнів про те, що добра й чуйна людина завжди допомагає іншим, поважає, піклується про тих, хто потребує допомоги.

Виховувати почуття доброти, любові та поваги до навколишніх – мета бібліотечних уроків за оповіданнями Сухомлинського «Творчість В.Сухомлинського – дітям», які провела в початкових класах бібліотекар Оксана Тодорашкул. Вона ж організувала в шкільній бібліотеці тематичну виставку літератури до 100-річчя від дня народження В.О.Сухомлинського «Нова доба освіти за ідеями В.О.Сухомлинського».

«Людина народжується, щоб лишити по собі слід вічний". Ці проникливі слова можна і треба віднести й до самого Василя Олександровича, адже саме вони були тим категоричним імперативом, якому завжди і всюди слідував він у своєму недовгому, але яскравому й напрочуд плідному житті Педагога. Все найцінніше, створене ним, назавжди увійшло до скарбниці вітчизняної педагогіки та національної духовної культури.

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 875 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]