Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 8 » До Дня пам’яті і примирення та 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
20:21
До Дня пам’яті і примирення та 73-ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

З метою вшанування подвигу українського народу в Другій Світовій війні та під гаслом – «Не святкуємо», а «вшановуємо» розпочалися заходи в Бахмутській школі № 2. На виховних годинах мова йшла про вшанування подвигу Українського народу в Другій світовій війні, його вагомий внесок в перемогу Антигітлерівської коаліції, засвідчення поваги до всіх борців проти нацизму, увічнення пам’яті про загиблих воїнів, жертв війни, воєнних злочинів, депортацій та злочинів проти людяності, скоєних у роки війни.

Особливо слід відмітити якісну підготовку й проведення відкритого виховного заходу «8 травня – День пам’яті та примирення. 9 травня – День Перемоги над нацизмом і ІІ світовій війні» у 8 класі (класний керівник Світлана Шитікова) та конкурс читців поезій воєнних років у 5-А та 5-Б класах (класні керівники Дар’я Федулова та Юлія Гуща).

У ці дні ми згадуємо всіх, чиє життя забрала війна, низько вклоняємося та складаємо глибоку шану ветеранам, які на своїх плечах винесли тягар війни та підняли країну з руїн у повоєнні роки.

Ці дні викликають відчуття безмежної гордості за наш народ та водночас уособлюють героїзм і вічну скорботу за мільйонами нерозквітлих українських доль, нездійснених мрій і задумів. Ми у вічному боргу перед тими, хто в жорстокій битві отримав Славетну Перемогу, хто у післявоєнні роки відбудовував зруйновану країну.

  

 

Категорія: О школе | Переглядів: 775 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]