Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 27 » Місячник „Молодь - за здоровий спосіб життя
22:33
Місячник „Молодь - за здоровий спосіб життя

Школа – це місце, де дитина проводить значну частину часу. Тому саме школа має великі можливості у здійсненні ряду заходів із питань збереження здоров’я. Пріоритетна мета діяльності нашої школи – виховання гармонійно розвиненої особистості, активної участі кожної дитини у творенні власного фізичного і духовного здоров’я.

Добігає кінця місячник здорового способу життя та превентивного виховання. У школі проведено багато заходів, спрямованих на пропаганду здорового способу життя.

Варто відмітити заходи у 1-х класах, під час яких діти малювали своє бачення здорової людини. У 2 класі пройшла виховна година "Мій режим дня". Учні 6-х класів разом із вчителем фізики Юлею Гущею провели на свіжому повітрі досліди, під час яких узнали, як згубно діє куріння на організм людини.

Класоводи 1-4 класів організували і провели спортивні змагання серед учнів початкової школи, а також конкурс малюнків «Здоров’я потрібно берегти».

Команда школи також взяла участь у міському конкурсі агітбригад «Молодь - за здоровий спосіб життя», де посіла ІІІ місце.

  

  

   

Переглядів: 480 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]