Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Березень » 1 » Міська гра-тімбілдінг «Імперія лідерів»
19:49
Міська гра-тімбілдінг «Імперія лідерів»

У залі Бахмутського міського Центру дітей та юнацтва відбувся захід для активістів шкільного самоврядування «Імперія лідерів». Кожного року у лютому у закладах освіти міста проходить місячник профорієнтації та трудового виховання, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради.  Вибір «правильної» професії є дуже важливим у наш техногенний час. Для того, щоб не помилитися із вибором професійного шляху існує велика кількість тренінгів, психологічних ігр, тощо. Серед них почесне місце займає тімбілдінг - це спеціально розроблені заходи, спрямовані на згуртування колективу, формування сильної команди,що досягає будь-яких поставлених цілей.

Під час заходу школярі змогли продемонструвати теоретичні знання в різних сферах життєдіяльності, а також взяти участь в тренінгових вправах, підготовлених для них керівником гуртка «Лідер» Ганною Петриєнко-Полухіною.

Цього року лідери шкільного самоврядування займали активну громадську позицію, приймали участь у акціях, благодійному концерті, займалися зйомкою мультиплікаційних фільмів за різноманітною тематикою. Присутні зарядилися позитивом, змогли знайти нових друзів та стати справжньою професійної командою.

Нашу школу представляла Президент школи Євгенія Симакова.

(Матеріал узято з офіційного сайту Управління освіти Бахмутської міської ради)

  

Категорія: События | Переглядів: 608 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]