Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 8 » Над вибором професії замислюємось вже зараз
19:02
Над вибором професії замислюємось вже зараз

6 листопада 2018 року учні 9 класу Бахмутської школи № 2 з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідали Бахмутський індустріальний технікум ДонНТУ. Нас гостинно зустріли й запросили взяти участь в «Інтелектуальному марафоні». Організатор марафону та інтелектуального клубу «Геній» ,викладач технікуму Євген Чергінський, підготував для студентів І – ІІ курсів та учнів нашого класу цікаві питання, кожне з яких треба було розв’язати протягом однієї хвилини. Запекла боротьба точилася між трьома командами. До складу нашої команди «Ампери» ввійшли Вострелін Герман – капітан, Кладько Гліб, Камчатний Андрій, Киянов Володимир.

За результатами цієї гри перемогла команда нашої школи. Ми одержали сертифікат за перше місце та невеличкі подарунки від організаторів для учасників команди. Крім того, ця екскурсія виявилася дуже пізнавальною. Керівники відділень та адміністрація технікуму розповіли учням нашого класу про ті спеціальності , яких навчають у БІТ ДонНТУ, ми дізналися про правила вступу до цього навчального закладу.

Таким чином, ми поєднали цікаве й корисне. Сподіваюсь, що цей захід допоможе учням визначитися з вибором майбутньої професії.

Камчатний Андрій, учень 9 класу

  

 

  

Категорія: События | Переглядів: 462 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]