Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 9 » «Пам’ять війни – це пам’ять серця»
15:30
«Пам’ять війни – це пам’ять серця»

Такою темою були об’єднані заходи в Бахмутській школі № 2, які проводились з метою гідного вшанування подвигу українського народу, його визначної ролі у перемозі в Другій світовій війні, висловлення поваги всім борцям проти нацизму.

Усі класи долучилися до проведення уроків мужності «Пам’ять війни – це пам’ять серця», під час яких вчителі та учні приділили особливу увагу питанню пам'яті про трагічні події Другої світової війни, які мають стати застереженням від їх повторення в майбутньому. Під час заходів згадали і про ті події, які сьогодні відбуваються на Сході України.

Учні 5-9 класів відвідали та привітали ветеранів Другої світової війни та людей похилого віку, які мешкають в Західному мікрорайоні Бахмута.

У переддень 73-ої річниці Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні учні 9 класу провели урок пам’яті під відкритим небом у сквері «Дружба» біля пам’ятника Літаку за темою «Курсантам Артемівського аероклубу, які загинули в Другій світовій війні, присвячується…» Хвилиною мовчання учні вшанували пам'ять загиблих курсантів і тих, хто майже щодня віддає своє життя на Сході України.

 

 

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 734 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]