Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 13 » Підсумкове засідання міського МО класних керівників
18:10
Підсумкове засідання міського МО класних керівників

На базі Бахмутської школи № 2 відбулося третє (підсумкове) засідання міського методичного об’єднання класних керівників за темою «Впровадження сучасних технологій національно-патріотичного та громадянського виховання в виховну систему школи в умовах нової української школи».

Керівник міського МО класних керівників Інна Мирошниченко підвела підсумки роботи методичного об’єднання за навчальний рік та окреслила завдання на наступний рік.

Керівник ШМО кл.керівників, класний керівник 5 класу ЗОШ І-ІІ ступенів №9 Порохня Інна поділилася з присутніми своїми думками щодо впровадження інтерактивних технологій у виховний процес для розвитку особистості учня в умовах педагогічної адаптації, а класний керівник 6Б класу ЗОШ № 18 Барнич О.В., поділилася досвідом роботи з теми «Морально-духовне виховання класного колективу в умовах впровадження нової української школи». Класний керівник 5 кл. ЗОШ № 24 Коваленко Н.В., виступила за темою «Національно-патріотичне виховання – важлива складова духовності та основа майбутнього України».

Методист міського методичного кабінету Віта Шепотько провела з присутніми тренінг «Драбина Харта».

  

  

  

Переглядів: 924 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]