Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 28 » Превентивна робота соціальних служб міста з учнями школи
19:08
Превентивна робота соціальних служб міста з учнями школи

28 листопада у межах місячника здорового способу життя та превентивного виховання до Бахмутської школи № 2 завітали представники соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, ювенальної превенції, наркологічного диспансеру, дитячої поліклініки.

З метою популяризації здорового способу життя, профілактики шкідливих звичок, формування комплексу знань та навичок відповідальної поведінки щодо власного здоров’я, вироблення власного ставлення до широкого кола питань, пов’язаних зі здоровим способом життя проведено бесіди та міні заняття для учнів 7-8 класів. Тематика та форма проведення заходів підбиралися з урахуванням вікових можливостей та інтересів дітей і спрямовувалась на те, щоб учасникам було цікаво, весело, а найголовніше – результативно.

Спеціалісти акцентували увагу саме на юні роки, адже у молоді роки відбувається сприйняття певних норм та зразків поведінки, накопичення відповідних знань та вмінь, усвідомлення потреб та мотивів, визначення ціннісних орієнтацій, інтересів та уявлень.

Після заходу було розповсюджено інформаційно-просвітницькі матеріали (буклети, листівки ) з якими учні мають можливість ознайомитись у зручний для себе час.

  

  

Категорія: События | Переглядів: 524 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]