Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 31 » Розвиток навичок керування стресом та подолання професійного вигорання у вчителів
21:16
Розвиток навичок керування стресом та подолання професійного вигорання у вчителів

З 29 по 31 жовтня 2018 року у місті Бахмут відбувся тренінг для педагогів та практичних психологів загальноосвітніх навчальних закладів з теми «Розвиток навичок керування стресом та подолання професійного вигорання у вчителів». Тренінг організували представники Національного університету «Києво-Могилянська Академія» Н.Аветісян, керівник програми захисту дітей в Україні, С.Богданов, керівник Центру психічного здоров’я Національного університету «Києво-Могилянська Академія» та О.Басенко, голова громадської організації «Слова допомагають» за підтримки Міжнародної організації UNICEF. Провели трьохденний тренінг психологи Євгеній Боженко та Олена Ромашка.

Метою цих занять стала підготовка вчителів до розвитку життєстійкості/стресостійкості у дітей в освітніх навчальних закладах.

Вчителі працювали за модулями: стрес, травма та ресурси подолання; керування стресом; проживання почуттів та емоційна підтримка у спілкуванні як ресурси подолання стресу; самопоміч при депресіях; професійне вигорання, його причини та прояви, його подолання; професійна та особиста межа вчителя.

Від Бахмутської школи № 2 на тренінгу були заступник директора з НВР І.І.Мирошниченко, практичний психолог Є.О.Квятковська та вчитель Л.І.Оверчик. Усі отримали сертифікати.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 561 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]