Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 22 » Спортом займаємось – здоров’я набираємося
15:58
Спортом займаємось – здоров’я набираємося

Заняття спортом – невід’ємна частина збереження здоров’я на довгі роки. А виховання здорового, міцного та розвиненого покоління - це провідні напрямки роботи «Школи Здоров’я». Тож з метою фізичного розвитку молодого покоління, учні 8А,8Б та 9 класів, відвідали Льодову арену «Альтаір» у місті Дружківка. Нам пощастило, адже ми змогли побачити на власні очі гру справжніх хокеїстів. Це було неймовірно! Як вони грали та показували свою спритність та відвагу.

Та наші учні теж продемонстрували гарну підготовку та вміння робити фігури на ковзанах. Вони набирали швидкість як справжні спортсмени. Учні провели час із задоволенням. Ця подорож запам’ятається надовго.

Але пригоди на цьому не закінчилися. Школярі мали можливість відвідати «Боулінг».

Боулінг - спорт, в якому гравці намагаються набрати очки, перекочуючи боулінгові кулі по плоскій поверхні, щоб збити кеглі.
Існує багато форм боулінгу, найдавніші з них з'явилися в стародавній Індії. Витоки цієї гри простежуються також в древній Фінляндії та Ємені, і набагато пізніше (в 300 році. нашої ери) у Німеччині. Cама відома - у США - форма боулінгу - північно-американська гра в боулінг з десятьма кеглями. Ця форма, і в аматорській і в професійній версії популярна у всьому світі і привертає найбільшу кількість учасників.

Мета гри - збити за допомогою якомога меншої кількості кидків куль - всі кеглі, які встановлені особливим чином у кінці безбортовой доріжки. Найпоширеніший у світі варіант - це десяти-кегельний боулінг, в якому кеглі встановлені у вигляді трикутника - саме він і представлений у розважальному клубі «Боулінг». Учні проявили себе як справжні ігроки та показали найвищі результати.

Але цікаві розваги продовжилися. Учні побували у розважальному центрі «Перемога», де переглянули цікавий фільм.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 582 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]