Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Лютий » 12 » Ушанування учасників бойових дій на території інших держав
17:53
Ушанування учасників бойових дій на території інших держав

Найстрашніше і найбезглуздіше у світі – це війна. Не злічити страшного невимовного горя в тих сім`ях, до яких прилетіла чорна звістка про загибель сина, брата, коханого, чоловіка. Жахлива трагедія, гинуло покоління, народжене у 60-х.   Ніколи не повернути тих, хто навіки залишився на війні, для кого вона ніколи не закінчиться. Не одним сивим пасмом закосичена ця дата — 15 лютого, день, коли нарешті в далекому 1989 р. закінчилась для народів колишнього СРСР десятирічна кривавиця трагічної війни в Афганістані.

Як і щороку, на відзначення цієї дати в Бахмутській школі № 2 проходять заходи з ушанування пам’яті тих, хто ніколи вже не повернеться з полів тієї кривавої війни. Цьогоріч  учитель історії Сергій Братушка та класний керівник Світлана Шитікова  провели  для учнів 7-Б класу годину пам’яті з теми «Афганістан: героїзм крізь біль і сум». Протягом заходу прозвучали розповіді про події вже більш ніж тридцятирічної давнини. Учні дізналися про тих наших земляків, які з честю виконали свій інтернаціональний обов’язок, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих. На цьому заході прозвучала і розповідь про Музику А.В., нашого земляка,  випускника ЗОШ №7, який загинув на цій страшній війні. Діти почули спогади його класного керівника Гусєвої А.П., які вона залишила для учнів наступних поколінь.  На виховну годину був запрошений Бондаренко Василь Іванович, підполковник у відставці, який служив  в Афгані в 1982 -1984 роках. Його емоційний виступ вразив учнів.

Крім цього заходу, у школі пройшов єдина тематична година спілкування «Долі, обпалені війною». Варто відзначити якісну підготовку у 3-Б класі (класовод Ірина Воловик), у 7-А класі (класний керівник Євгенія Квятковська), у 9 класі (класний керівник Світлана Макотченко)

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 317 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]