Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 1 » Відкриття пришкільного табору «Сонячна країна» та мовного табору “English Summer”
21:35
Відкриття пришкільного табору «Сонячна країна» та мовного табору “English Summer”

В Бахмутській школі № 2 відбулось урочисте відкриття пришкільного табору з денним перебуванням «Сонячна країна". На базі табору буде також працювати мовний табір “English Summer”. З початком табірного сезону дітей привітали директор табору Тамара Шевченко та вчителі англійської мови Ольга Крапива, Володимир Фащук . Діти разом з вчителями заспівали табірну пісню «The More We Sing Together The Happy We’ll be”», а також вивчили девіз, склали правила табору та закріпили їх своїми долонями. До дітей у гості приходила Її Величність – Королева Англії (Фисенкова Анастасія) та Пеппі - Довга панчоха (Крапива Вікторія). Також діти мали можливість проявити свої таланти та підготували номери. Учні 1-4 класів розповіли вірші про літо англійською мовою. З дітьми було проведено гру «What colour …». А після цього діти мали змогу проявити себе у флеш-мобі з дитячими піснями англійською мовою. Вчителям вдалося створити святкову та невимушену атмосферу.

Розпочалося літо і для дітей, які відвідують пришкільний майданчик. Діти мали змогу об’єднатися у дві команди «Lions» та « The Best». Фізичні вправи, свіже повітря та загартування – все, що потрібно для здоров’я дитини. А коли все це разом з англійською мовою та гарним настроєм, то це сприяє підвищенню мотивації дітей до вивчення англійської мови поза класом та уроками.

Ці діти також брали участь у відкритті мовного табору, проявивши себе у читанні віршів та співах англійською мовою. Створили постери та емблеми до своїх команд, вивчили девіз та отримали багато задоволень від такої роботи.

Перші дні в пришкільному таборі «Сонячна країна» та у пришкільному майданчику пройшли весело, цікаво та змістовно. Тож нехай кожен день відпочинку буде корисним та яскравим!

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 711 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]