Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Травень » 19 » Відзначення Дня Європи
21:13
Відзначення Дня Європи

«Згода в різноманітті» – офіційний девіз Європейського Союзу. Згідно європейської комісії девіз означає, що європейці єдині у спільній роботі на благо миру, процвітання, і що безліч різних культур, традицій та мов Європи є позитивним фактором для цього континенту

Тому з метою поглиблення знань учнів про Європу, формування європейського світогляду, підвищення громадянської та політичної культури в нашій школі проведені заходи, які популяризують рух країни до європейського співтовариства.

Гру-подорож «Мандруємо Європою» проведено у 2-4 класах, інформаційний ярмарок «Знай про Європу більше» у 5-9 класах, під час цих заходів діти знайомилися з історією виникнення Європейського Союзу, країнами, які в нього входять та традиціями відзначення Дня Європи в Україні. Варто відмітити цікавий захід у 6 класі «День Європи в Україні». Протягом тижня в закладі проводилася арт-перерва «Світ навколо тебе».

Крім того, узяли участь в міському етапі обласного фестивалю мистецької творчості

«Європа з нами, ми з Європою!» у номінації «Виставка художньої творчості «Європейська культура – пошук спільного» та у міському конкурсі флеш-мобів, де наша команда представляла Грецію (танок «Сіртакі») та посіла І місце серед шкіл І-ІІ ступенів.

День Європи – це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що ґрунтується на спільних цінностях та інтересах. Основна ідея – кожний мешканець континенту, незалежно від своєї національної належності і громадянства, має відчути себе вільним у "Європейському домі". Відзначення Дня Європи в Україні - це важливий крок у зміцненні самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи.

  

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 776 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]