Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Червень » 15 » Закінчилася табірна зміна в «Сонячній країні»
17:11
Закінчилася табірна зміна в «Сонячній країні»

Виховна робота у пришкільному оздоровчому таборі «Сонячна країна» Бахмутської школи № 2 базувалась на розвитку дитячої ініціативи, самодіяльності, колективної творчої справи. На чолі загону стояли педагоги-вихователі, які забезпечували виконання дітьми розпорядку дня, організовували їх,  проводили оздоровчі та виховні заходи згідно з режимом дня та планом виховної роботи табору.

Загін розміщувався в окремих класних приміщеннях, переобладнаних під ігрові та спальні кімнати. Затишок і комфорт у приміщеннях – це окрема гордість вихованців, бо створювалась безпосередньо за їх участю. Діти з великим бажанням працювали над іміджем свого загону. Ця робота сприяла мобілізації та згуртуванню, усвідомленню, що вони – члени однієї команди.

План виховної роботи був насичений різноманітними заходами та складався з урахуванням побажань дітей. Діти з великим задоволенням приходили кожен день в табір, де їх привітно зустрічали вихователі. Різноманітність форм та методів роботи сприяло розвитку спостережливості і творчої самостійності дітей, вихованню в них фізичної витривалості та інтересу до занять фізкультурою, зміцненню здоров’я, загартовуванню організму та зміцненню відносин у колективі.

Табір «Сонячна країна» зачинив свої двері. Закінчилася зміна… До зустрічі наступного року!

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 793 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]