Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Листопад » 29 » Засідання міського методичного об’єднання класних керівників
19:55
Засідання міського методичного об’єднання класних керівників

Згідно плану міського методичного кабінету Управління освіти Бахмутської міської ради на базі Бахмутської школи № 2 відбулося друге засідання міського методичного об’єднання класних керівників за темою «Креативний підхід до правового виховання та профілактики злочинності серед підлітків».

Голова міського методичного об’єднання класних керівників Інна Мирошниченко оголосила план роботи методичного об’єднання, мета роботи якого - удосконалення професійної майстерності класних керівників у роботі з педагогічно занедбаними дітьми, обмін досвідом про ефективні методи впливу на дисципліну учнів та шляхи подолання проявів девіантності в освітньому закладі.

У засіданні методичного об’єднання взяли участь класоводи та класні керівники загальноосвітніх навчальних закладів міста Бахмута.

Засідання проходило у формі активного діалогу та обміну досвідом, що дозволило кожному учаснику бути активним її членом, глибше перейнятися проблемою і конструктивно шукати шляхи її вирішення.

Цікавими формами роботи з даного питання поділилася вчитель Бахмутської школи № 7 Оксана Краснова. Практичну частину засідання продовжила практичний психолог Бахмутської школи № 2 Євгенія Квятковська, яка провела тренінгове заняття. Під час тренінгу було застосовано різні форми роботи, які класні керівники зможуть застосувати у своїй роботі під час проведення виховних заходів. Така форма роботи дала змогу обговорити незрозумілі моменти, задати питання, сформувати навички поведінки, тобто накопичити власний досвід.

Висновком роботи стала думка, що учитель, аби знайти підхід до кожної дитини, повинен володіти відповідною педагогічною майстерністю та бути прикладом для кожного учня.

  

  

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 489 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]