Вітаю Вас, Гість
Головна » 2021 » Лютий » 17 » Зустріч військових з джурами Бахмутської школи № 2
20:24
Зустріч військових з джурами Бахмутської школи № 2

Напередодні Дня вшанування пам’яті  Героїв Небесної Сотні та з метою військово-патріотичного виховання підростаючого покоління до Бахмутської школи № 2 завітали воїни 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців

Начальник групи цивільно-військового співробітництва підполковник Сергій Лисенко познайомився з юними джурами роїв молодшої вікової категорії «Котигорошки» та середньої вікової категорії «Соколята», розповів учням про службу та нелегкі будні військових, які знаходяться зараз на передовій. 

Військові подарували школі пам’ятний знак, який зображений і на шевронах воїнів «Україна або смерть» від імені  командира 72-ї окремої механізованої бригади ім. Чорних Запорожців підполковника Артема Євгеновича Богомолова, який є випускником Бахмутської школи № 2, а ройовому «Соколят» Родіону Затонському подарували пам’ятний годинник. Усі джурівці отримали також «Повсякденні набори сухих продуктів» та справжню військову форму. Крім того, їм подарували книжки: «На щиті» - спогади родин загиблих воїнів в Іловайську, «Музей АТО в Дніпрі», «Українці в арміях світу», «Фронтові байки».

Діти також подарували військовим пам’ятні сувеніри. 

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 371 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]