Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Лютий » 14 » 14 лютого - День добрих побажань друзям
21:37
14 лютого - День добрих побажань друзям

День святого Валентина - найромантичніший свято! У всьому світі його відзначають як день любові: хлопці та дівчата, чоловіки і жінки обмінюються валентинками ­- вітальними листівками у формі сердечок. В Україні ця традиція з'явилася порівняно недавно - десь в кінці минулого століття.

Причому в цей день всі вітають не тільки своїх коханих, але й друзів. Адже це прекрасний привід побажати друзям любові і щастя! До речі, у Фінляндії цей день святкується дійсно не тільки як День закоханих, але й як День друзів!

Учні 3-А класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2 разом з класоводом Оксаною Коваленко цей день відзначили по особливому. Під час ранкової зустрічі ознайомились з цікавими фактами виникнення свята, учні ознайомились із традиціями святкування в різних країнах, під час уроку мистецького циклу виготовили яскраві святкові листівки для своїх рідних та друзів.

  День святого Валентина дійсно чудове свято, аби висловити вдячність та добрі слова один одному. Творімо ж добро і наш світ стане краще.

  

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 136 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]