Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Листопад » 21 » 21 листопада - День Гідності та Свободи
16:25
21 листопада - День Гідності та Свободи

У 2013 – 2014 роках в Україні відбулась безпрецедентна подія –внаслідок злочинного насильства влади проти громадян мирний протест перетворився на революційний рух, який призвів до корінних політичних змін, і в першу чергу, змін у свідомості українців. Це був надзвичайно важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою гідність, своє прагнення до свободи.   У зв’язку з цим 21 листопада Україна відмічає День Гідності і Свободи.

До цієї дати класними керівниками були проведені виховні години, присвячені героїчним подвигам українських воїнів у боротьбі за територіальну цілісність і незалежність України. Лінійка та Хвилинки пам’яті  в 1-4 класах «Ми повинні про це знати: День Гідності  і Свободи.» Тематичні уроки "Україна починається з кожного з нас", "Тільки тим історія належить, хто сьогодні бореться й живе", "Заочний екскурс «Сторінками нашої трагічної історії. Пам’яті Небесної Сотні».

У шкільному музеї бібліотекарем Оксаною Тодорашкул створено експозицію про «Ми є народ, якого не здолати»» та антитерористичну операцію на сході України.

Минуть роки, відлетять у вічність, але не згасне пам’ять про героїв Майдану, про героїв-воїнів АТО, які загинули за цілісність, гідність і свободу нашої держави.

Усі ці заходи допоможуть учням зрозуміти, що без любові до Батьківщини, готовності оберігати честь і славу, а за необхідності — віддати життя за її свободу і незалежність, людина не може відчувати себе повноправним її Громадянином.

  

  

  

 

 

Категорія: События | Переглядів: 851 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]