Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 27 » 28 жовтня – славетна дата для українського народу
16:22
28 жовтня – славетна дата для українського народу

28 жовтня - одна з найславетніших дат українського святкового календаря, адже Україна відзначає 73-тю річницю визволення від нацистських загарбників. Дорогу ціну довелося заплатити українському народові за своє звільнення - понад 5,5 мільйонів загиблих українців у лавах армії-переможця, та майже 2,5 мільйонів загиблих цивільного населення, дощенту зруйноване народне господарство та знищена ворогом інфраструктура - ось ціна України, покладена на спільний вівтар перемоги.

У зв’язку з цією датою у нашій школі пройшли тематичні уроки з історії України «Україна пам’ятає, світ визнає» та літературно-історичні читання в шкільній бібліотеці «Друга Світова війна в історії України» в 8-9 класах. Години спілкування «За мир у всьому світі – це значить за життя» пройшли в 3-7 класах, а також учні школи відвідали міський краєзнавчий музей (експозиція про ІІ світову війну).

В цей день маємо вкотре згадати і не забувати про подвиг наших дідів та прадідів у тій жахливій битві за життя і благополуччя прийдешніх поколінь, жертвами якої стали мільйони наших українців.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 994 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]