Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Лютий » 2 » 2 лютого - День водно-болотних угідь
18:52
2 лютого - День водно-болотних угідь

З метою підвищення обізнаності шкільної молоді з питань необхідності збереження водно-болотних угідь 2 лютого в нашій школі відзначався Всесвітній день водно-болотних угідь, який пройшов під девізом ,,Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього”. В кожному класі пройшли виховні години на екологічну та природоохоронну тематику, бесіди на тему ,,Водно-болотні угіддя для нашого майбутнього” (1-2 класи), ,,Цікаві факти про водно-болотні угіддя” (5-6 класи), та брейн-ринг ,,Пізнаємо водно-болотні угіддя” у 7-А класі (О.С.Крапива), урок-презентація «День водно-болотних угідь» в 9 класі (О.О.Шмагло). Під час заходів учні аргументували важливість водно-болотних угідь для забезпечення сталого розвитку людства та збереження біосфери в цілому.

Слід відмітити творчу екологічну годину в 3-4 класах (класоводи О.О.Войшнаровіч, І.В.Тягній, І.О.Воловик), під час якої діти взяли активну участь в екологічних іграх під назвою «Розповімо дітям про мешканців водно-болотних угідь». Сподіваємось, що час, проведений на екологічний годині, не пройшов дарма. Школярі запам’ятали, що водно-болотні угіддя є природним засобом безпеки у протидії паводкам і посухам; що необхідно охороняти водно-болотні угіддя і зберегти їх біорізноманіття для майбутніх поколінь.

Всі заходи були проведені з метою розуміння учнями необхідності підтримання стабільного стану місцевих водно-болотних угідь. А головна ідея їх проведення – активно пропагувати збереження водно-болотних рослин і тварин своєї місцевості та у заклику – «Не нашкодь!»

  

  

  

 

Категорія: О школе | Переглядів: 827 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]