Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Грудень » 13 » Акція «16 днів проти насильства» в Бахмутській школі № 2
17:27
Акція «16 днів проти насильства» в Бахмутській школі № 2

Щорічно у Бахмутській школі № 2 проводяться різноманітні заходи у рамках акції «16 днів проти насильства» та у межах місячника правових знань. Заходи проходять з метою привернення уваги учасників освітнього процесу до проблеми насильства у суспільстві та попередження негативних явищ, що можуть призвести до насилля або спровокувати його вчинення.

Практичним психологом Квятковською Євгенією під час акції  проводилися просвітницько-інформаційні заходи. Так з учнями 5 класу було проведено відкрите тренінгове заняття «Вчимося жити в мирі і злагоді», де діти дізнались про види домашнього насильства: фізичне, психологічне, економічне, сексуальне. Також  розповіла про те, що потрібно робити у випадку насильства у сім’ї; куди звертатися по допомогу та як уберегти себе  у випадку проявів насильства у родині.  Наприкінці тренінгу учні замислилися над власною поведінкою та поведінкою товаришів у суспільстві.

Педагогам школи  було роздано буклет «Каталог дій, що розцінюються як насильство по відношенню до дітей», батькам -  «Жорстокість руйнує майбутнє дитини», та учням  5-9 класам - «Скажемо насиллю STOP».

Також у межах акції у 2-А класі (класовод Елла Мітяєва) пройшов виховний захід "Попередження насильства в сім'ї та школі". 

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 287 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]