Вітаю Вас, Гість
Головна » 2016 » Квітень » 12 » Акція «Чисте місто починається з кожного»
17:57
Акція «Чисте місто починається з кожного»

 За ініціативи міської ради на території міста Бахмута  проводиться екологічна акція «Чисте місто починається з кожного», метою якої є привернення суспільної уваги до необхідності вирішення проблем забруднення навколишнього середовища побутовими відходами, а також формування екологічної освіти, культури та виховання населення міста.

У межах місячника екологічного виховання, оголошеного відділом освіти, учні нашого закладу долучилися до цієї акції. Крім щорічного прибирання території, прилеглої до школи, учні вже багато років опікуються сквером Дружби, який розташований поблизу школи в Західному мікрорайоні міста, там, де стоїть пам’ятник Літаку Артемівського аероклубу.

Двічі на рік учнівське самоврядування організовує цю акцію, купи сміття виносять діти зі скверу, тому що їм  не байдужа екологічна ситуація в нашому місті, тому що мешканці мікрорайону й самі школярі приходять до скверу відпочити, погуляти.  Діти дуже люблять своє місто, дуже хочуть, щоб в ньому було чисто і затишно, адже до нашого краю приїжджає дуже багато гостей, тому ми вважаємо, що такі акції потрібно проводити частіше і це не просто слова, якщо б кожна людина стежила за чистотою в місті, тоді б місто Бахмут-Артемівськ справді став би кращим містом на землі».

То ж сподіваємося, що жителі Західного мікрорайону дослухаються до цих слів, стануть поважати працю школярів і перестануть влаштовувати смітники там, де люблять відпочивати.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 688 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]