Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Вересень » 26 » Безпека дорожнього руху
20:24
Безпека дорожнього руху

Місячник профілактичних заходів «Увага! Діти на дорозі!» проходить в Бахмутській школі № 2 в дистанційному форматі. У всіх класах пройшов урок «Знаю, вмію, врятую» з вивченням основ надання долікарської допомоги. Враховуючи широкомасштабну війну російських окупаційних військ на всій території України, проведені заняття з учасниками освітнього процесу про дії під час отримання сигналу «Повітряна тривога»,  під час вимушеної зупинки громадського транспорту тощо.

Заходи місячника мали на меті навчати дітей не тільки правилам дорожнього руху, а перш за все, формувати в них культуру поведінки на дорозі, особисте ставлення до себе як учасника дорожнього руху та до власної безпеки. Вони були різнопланові та оригінальні: тренаж-нагадування щодо дотримання правил безпечної поведінки на дорозі «Хвилинка», інтерактивна онлайн-гра «Ціна неуваги. Присвячується пішоходам», онлайн-подорож «Коли вирушаєш у путь – завжди обережним будь!»

Сподіваємося, що в результаті проведеної роботи наші учні почерпнули багато цікавого і корисного та склали для себе модель безпечної поведінки.

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 121 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]