Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Квітень » 26 » Біль Чорнобиля з роками не зникає…
19:02
Біль Чорнобиля з роками не зникає…

В нашій школі пройшли виховні заходи, присвячені вшануванню роковин Чорнобильської катастрофи. В початковій школі були проведені інформаційні п’ятихвилинки «Наслідки аварії на Чорнобильській АС». У 6-7 класах на годині спілкування «Біль Чорнобиля з роками не зникає…» йшлося про події та наслідки катастрофи 26 квітня у Чорнобилі, історії героїв-ліквідаторів ЧАЕС, про їх подвиг, нагороди. «Урятований світ - найкращий пам'ятник тим, хто загинув у чорнобильському пеклі. Пам'ятаймо про них і робімо усе, щоб ніколи не падала на землю гірка зірка Полин...», - сказала наприкінці заходу класний керівник 7 класу Світлана Шитікова. Урок-реквієм у 8 класі «Дзвони Чорнобиля» провела класний керівник 8 класу Оксана Шмагло. Під час уроку учні розповідали про самовідданий подвиг ліквідаторів цієї трагедії, які, отримуючи смертельні дози радіації, ціною самопожертви, на межі життєвих сил і можливостей, рятували людство від «мирного атома», що вийшов з-під контролю.

Під час бесіди та перегляду документального фільму «Чорнобиль: останнє попередження» у 9 класі класний керівник Дар’я Федулова підкреслила, що саме людина відповідальна за майбутнє нашої Землі і прийдешніх поколінь.

В бібліотеці була організована тематична виставка з проведенням лекцій, присвячених різним аспектам Чорнобильської трагедії.

Головною ідеєю усіх заходів стало твердження, що Чорнобиль - останнє попередження людству про те, що воно може очікувати у випадку ядерної війни, попередження, яке має бути почуте не тільки професійними політиками всього світу і військовими, а кожною без винятку людиною, незалежно від її соціального стану та віку.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 789 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]