Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 5 » Буде пам’ять вічно жити про дні ті легендарні
18:01
Буде пам’ять вічно жити про дні ті легендарні

Під таким гаслом в нашій школі пройшли заходи до 74-ї річниці визволення Бахмута та Донбасу від нацистських загарбників. 5 вересня Бахмут та 8 вересня весь Донбас відзначає День визволення від фашистських загарбників. Цей день завжди буде нагадувати людям Донбасу про ті страшні часи фашистського тиранства, які прийшлося пережити не тільки донбасівцям, а й всім українцям.

З метою збереження історичної пам’яті та вшанування річниці визволення Донбасу у школі проведено ряд інформаційно-просвітницьких заходів. У початковій школі проведені віртуальні екскурсії «Пам’ятні місця нашого міста». У 5-8 класах пройшли виховні години «Героїчні сторінки історії Донбасу: Друга світова війна». Учні 9 класу підготували усний журнал «Збережемо пам’ять про подвиг Донбасу».

У читальній залі бібліотеки оформлено виставку книг «Буде пам’ять вічно жити про дні ті легендарні».

У ході проведених заходів діти знайомилися з історією визволення

м.Бахмута та інших міст Донбасу у роки Другої світової війни, слухали зворушливі вірші, листи з фронту, інформаційні повідомлення, пригадали пам’ятники нашого міста, присвячені загиблим у Другій світовій війні.

Для нас це свято великої радості та гордості, скорботи, слави і безсмертної пам’яті всіх, хто віддав своє життя за волю і мир на нашій Батьківщині.

  

  

  

Переглядів: 700 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/9
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]