Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Серпень » 24 » День Незалежності України в Бахмутській ЗОШ №2
12:53
День Незалежності України в Бахмутській ЗОШ №2

Педагогічний колектив та учні Бахмутської ЗОШ І-ІІ ступенів №2 щиро вітають з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України! Недарма ці знаменні дати стоять поруч. Вони — святині українського народу, символи єдності, соборності і свободи. Саме тому напередодні цих свят педагоги разом з учнями ще раз зазирнули до сторінок історії нашої країни.

Нелегкою була дорога українського народу до того незабутнього дня, коли втілилася у життя національна ідея. До цієї славетної дати йшло багато поколінь наших предків, які відважно та невтомно боролися за самостійну державу та її майбутнє. На жаль і сьогодні доводиться нам відстоювати  суверенітет, цілісність території, інтереси рідної країни. Маємо гідно пережити ці важкі часи і в єднанні, ціною спільних надзусиль захистити Незалежність, наше право бути повноцінними господарями на своїй українській землі.

З нагоди свят, учні разом з батьками із задоволенням прийняли участь у виставці малюнків «Вітаємо любу країну». А учні 3-А класу разом з класоводом Оксаною Коваленко підготували цікаве відео привітання для однокласників, педагогів та батьків. 

 

 

 

  

   

 

Категорія: О школе | Переглядів: 250 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]