Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Серпень » 27 » День пам’яті загиблих захисників України
17:17
День пам’яті загиблих захисників України

З 2020 року 29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. 

Як відомо, 29 серпня 2014 року розпочався вихід українських військових з оточення під Іловайськом на Донбасі. Регулярні частини збройних сил Росії, що вторглися до України, обстріляли коридор, яким, за домовленістю, мали виходити українські бійці. За офіційними даними, тоді загинули 366 українських військових і правоохоронців, 429 були поранені, 128 потрапили в полон, 158 вважаються зниклими безвісти.

У зв’язку з цією датою у Бахмутській школі № 2 під час приспущення Державного прапора України педагоги та технічний персонал закладу вшанували пам’ять загиблих за незалежність України. У бібліотеці школи підготовлено літературну виставку «Вони пішли у вічність» .

Також члени педколективу узяли участь у міському заході, присвяченому Дню пам’яті захисників України, який проводився біля Бахмутського Народного Дому. Під час заходу вшанували пам''ять загиблих воїнів-земляків, що полягли за рідну країну у 2014-2020 рр.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 307 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]