Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Листопад » 16 » День толерантності в Бахмутській школі № 2
18:12
День толерантності в Бахмутській школі № 2

Напередодні Міжнародного дня толерантності, який відзначається 16 листопада в усьому світі, в нашій школі пройшов тематичний день толерантності. Усі заходи, присвячені цій даті, мали за мету формувати в учнів навички ефективного спілкування, розвивати симпатії, розуміння проблем оточуючих людей. На годинах спілкування учні школи дізналися, хто така толерантна людина, вчилися й самі бути толерантними.

Слід відмітити відкриті заняття-тренінги в 5-а класі «Ми – особливі», мета якого – дати змогу учням розвивати життєві навички толерантності, протидію дискримінації, вміння працювати в команді, його провела класний керівник Дар’я Федулова. У 5-Б класі практичний психолог Євгенія Квятковська провела корекційно-розвиваюче заняття з елементами гри "Крок до толерантності". Під час занять з дітьми психологом проводилися ігри «Привітаймо одне одного», «Доміно», «Я вважаю…», «Усі яблука червоні» тощо, тож школярі мали змогу ще раз переконатися, що у світі діють закони добра, терпимості, чесності, щирості, співпереживання та любові.

Усі заходи сприяли поглибленню знань учнів про поняття «толерантність», вмінню виявляти толерантність до думок, поглядів, поведінки інших людей, а також вмінню висловлювати власну думку та власну позицію.

  

  

  

  

 

Категорія: О школе | Переглядів: 1033 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]