Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Березень » 8 » День весни, день поваги та вдячності жінкам
17:13
День весни, день поваги та вдячності жінкам

      Сучасна жінка багатогранна, вона ніжна, турботлива і в то й же час смілива, захищаєте Україну пліч-о-пліч з чоловіками, рятуєте, займаєтеся волонтерством, допомагає. Дуже часто жінку порівнюють з квіткою, яка дивує своєю сміливою красою, унікальністю, милозвучністю з навколишнім середовищем.

      Учні 3-А класу Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2, разом з вчителем Оксаною Коваленко, упродовж першого тижня весни, коли вся природа поступово оживає, на уроках з мистецтва та технології із задоволенням навчилися виготовляти весняні квіти в різних техніках орігамі та аплікації. Результатом роботи стала творча виставка робіт учнів. Під час уроків літературного читання учні ознайомились з творами Василя Сухомлинського про повагу до жінки, добрі відносини дітей до матері, навчилися оцінювати вчинки головних героїв творів.

       Учні самостійно вибрали та вивчили віршовані рядки про красу весни та побажання для однокласниць, матусі та бабусі, любих вчителів. Разом з батьками записали весняні привітання зі словами поваги та вдячності до жінок.

        Сучасна жінка - сильна та незламна як наша Україна і саме жінки сьогодні створюють історію, є запорукою щасливого майбутнього.

  

  

Переглядів: 217 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]