Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Лютий » 15 » День вшанування учасників бойових дій на території інших держав
15:39
День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

З метою формування уявлення про взаємодопомогу іншим народам у скрутні часи, вшанування пам’яті загиблих у афганській війні, виховання поваги до воїнів-героїв – учасників бойових дій на території інших держав в Бахмутській школі № 2 в 4-8 класах пройшли онлайн-виховні години «Ціна чужої війни: до 33-річчя з дня виведення радянських військ з Афганістану», присвячені тим незабутнім і трагічним подіям. Класні керівники розповіли учням про воїнів-ветеранів, продемонстрували їм документальні фільми про ті події. Усі заходи були спрямовані на те, щоб молоде покоління пам’ятало трагічні сторінки історії нашої держави, виявляло розуміння до тих, хто пройшов через війну і для кого вона триває й досі: у спогадах, у снах, у думках.

На онлайн-виховну годину «Долі, обпалені війною» до 8-х класів (класні керівники Євгенія Квятковська, Світлана Шитікова)завітав гість, якого запросив вчитель історії Сергій Братушка – полковник у відставці Нікітченко Віктор Іванович, учасник бойових дій у складі зенітно-ракетного полку на території Югославії та Афганістану,  А також він брав участь в АТО на сході України. Віктор Іванович розповів дітям про труднощі військової служби, побажав, щоб на їхньому життєвому шляху траплялося якомога менше трагічних подій.

Також у шкільній бібліотеці оформлено тематичну виставку «Афганістан – наш біль, Афганістан – наша пам’ять», де представлені фотографії, художня література, статті з газет.

  

  

Категорія: События | Переглядів: 253 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]