Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 21 » День Західного мікрорайону «Здорові діти – щаслива сім’я» - 2017 р.
22:30
День Західного мікрорайону «Здорові діти – щаслива сім’я» - 2017 р.

За доброю традицією у вересні в Бахмутській школі № 2 жителі Західного мікрорайону міста Бахмута зібралися на велике і світле свято – свято сім’ї і школи, яке проходило під назвою «Здорові діти – щаслива сім’я». Західний мікрорайон – це частинка Донецького краю і великий район міста Бахмута. Серед мешканців мікрорайону є безліч  яскравих, талановитих, небайдужих людей, які можуть і хочуть прикрасити життя своє, своїх друзів, сусідів, знайомих, - підняти їм настрій, змусити посміхатися. Немало добрих слів про своїх земляків та наше місто прозвучало у вітальному слові голови Бахмутської міської ради Олексія Реви, під його патронатом проходило свято.      

У номінації «Сім’я - осередок суспільства» отримали щирі вітання та подарунки від міського голови родини, у яких нещодавно народились малюки. У номінаціях «Молода сім’я» та «Ювілей подружнього життя» вшановували подружжя, які нещодавно одружилися та подружжя, які вже відсвяткували «дерев’яне», «коралове» та «сапфірове» весілля.

Багато теплих слів було сказано в адресу випускників школи – Твердохліб Маргарити, учасниці олімпіади 2012 року з легкої атлетики, Богуна Владислава, члена параолімпійської збірної з легкої атлетики, Гасаненко Данила – чемпіона України з баскетболу, кандидата в майстри спорту, ігрока команди Вищої ліги міста Дніпра та Радковського Артура – багаторазового призера змагань параолімпійських видів спорту, визнаного майстра марафону, якому немає рівних у нашій країні.

Багато сил та майстерності для досягнення найвищих результатів дітей-спортсменів Західного мікрорайону вкладено подружжям В’чеславом та Тетяною Гасаненко та Іваном і Тамарою Пахомовими, тренерами і батьками учнів школи № 2. Величезну працю вкладають ці батьки, щоб їхні діти мали великі спортивні досягнення і любили спорт, тому в номінації «Разом до спортивних вершин» Олексій Олександрович нагородив спортивні родини Гасаненко та Пахомових.

Нове футбольне поле стало справжнім подарунком для школярів та мешканців мікрорайону: юні спортсмени тепер зможуть відточувати свою майстерність на тренуваннях та грати в футбол протягом всього року, тож право перерізати стрічку і відкрити футбольне поле було надано почесному гостю міському голові Олексію Реві, директору школи Ользі Біленко та Президенту школи Євгенії Симаковій.

Школа відкрила сезон спортивних ігор на новому полі і першими ігроками футбольного матчу стали команда учнів та команда батьків.

Під час свята працювали виставки та майстер-класи, організовані педагогічним колективом школи та ДНЗ № 40, Бахмутським міським центром технічної творчості дітей та юнацтва, Бахмутським міським Центром туризму і краєзнавства та Бахмутським Центром професійно-технічної освіти.

Для усіх присутніх виступали творчі колективи школи № 2, ДНЗ № 40, вокальний колектив «Зірочки» від Донецького палацу «Юність», хореографічний колектив «Світанок» від Бахмутського Народного Дому, за що їм велика вдячність від адміністрації та педколективу школи.

  

  

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 947 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/10
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]