Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Червень » 1 » День захисту дітей в Бахмутській школі №2
10:16
День захисту дітей в Бахмутській школі №2

У перший літній день в Україні, як і у всьому світі, відзначають добре і радісне свято – День захисту дітей. Наразі більш болюче стало питання збереження здоров’я, захисту життя наших дітей. Ще вчора віддзвенів останній дзвоник для учнів, сьогодні їх зустріло лагідне та тепле літо, але нагальною проблемою дорослих є і залишилось питання захисту дітей. Саме тому в Бахмутській загальноосвітній школі І-ІІ ступенів №2 напередодні були заплановані та проведені цікаві заходи з учнями. В усіх класах класоводи під час онлайн зустрічей провели бесіди з питань безпеки під час літнього відпочинку та проконсультували батьків щодо заходів безпеки дітей влітку під час війни у ході батьківських зборів в онлайн форматі.

Вчителі початкової школи провели роботу з учнями під час онлайн зустрічей в ігровій формі, влаштувавши ігри-квести, ігри-подорожі, міні презентації підготовлені учнями разом з батьками з питань дотримання правил безпеки під час літніх канікул.

В 2-А класі класовод Оксана Коваленко провела тематичний онлайн урок «Кожна дитина має права» та влаштувала виставку малюнків «Я маю права» в якій прийняли участь діти разом з родиною.

Діти – це наше майбутнє, наш сенс життя і наше щастя. Давайте разом попіклуємося про їх захист та збереження здоров’я, щоб дитячі посмішки завжди освітлювали  нашу планету.

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 266 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]