Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Грудень » 6 » День Збройних сил України - свято мужності й геройства
15:45
День Збройних сил України - свято мужності й геройства

Традиційно на початку грудня ми вшановуємо військових, на яких покладена священна місія — боронити рідну землю, забезпечувати мирне життя свого народу, яку вони з честю виконують. У наші дні, під час військових дій на сході країни, це свято набуває особливої актуальності.

6 грудня у стінах Бахмутської школи № 2 відбулося урочисте зібрання командуючого складу, військовослужбовців П’ятої батареї ІІ артилерійського дивізіону, який базується в місті Бахмуті, учнівського та педагогічного колективу. До учнів звернулися заступник командиру військового дивізіону з морально-психологічного забезпечення підполковник Юрій Кордилка, заступник командира, капітан Олена Черно, які розповіли присутнім про життя військовослужбовців, про те, що сьогодні солдати та офіцери Збройних Сил України гідно продовжують великі звитяги козацтва та наших батьків, дідів і прадідів, які здобували перемогу над нацизмом, а сьогодні боронять східні українські землі.

Зі словами вдячності та поваги до присутніх військових звернулася директор школи Ольга Біленко та команда джурівців «Соколята». Було вручено від закладу подарунок: ляльку-мотанку - Берегиню України.

Вітальні слова, святковий концерт, підготовлений колективом навчального закладу для гостей – створили особливу атмосферу в залі.

Світлий, добрий і зворушливий захід назавжди залишиться в пам'яті гостей свята, учнів школи, а особливо учасників ООС, які воюють за рідну землю і мирне небо над нашими головами.

  

  

  

Переглядів: 450 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]