Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Лютий » 24 » Діти мріють про МИР
10:43
Діти мріють про МИР

У Бахмутській загальноосвітній школі № 2 учні 3-А класу, разом з вчителем Оксаною Коваленко, реалізували проєкт «Діти мріють про мир».

Війна… На жаль, це слово в кожного українця від маленького, який тільки навчився розмовляти, до того, який будучи парубком вже пройшов війну, щодня на вустах. Тримаючи освітянський фронт, педагоги намагаються всіма силами повернути дітям втрачене дитинство, дати якісні знання, спілкуватися з ними щодня, бо розуміють, що всі українські діти мріють лише про одне: «Щоб скоріше настав мир».

Цій темі була присвячена година спілкування, учні ознайомилися та вивчили вірші, присвячені дитячим мріям та миру, а влаштована творча виставка малюнків показала, про що ж мріє кожна дитина сьогодні. Учні разом з батьками узяли активну участь у записі відеоролику «Діти мріють про мир», який надихає вірити в Україну, вірити в перемогу, вірити в майбутнє.

Війна забрала наші домівки, вона забрала бажання мріяти та можливість планувати майбутнє. Але ніхто не відніме в нас внутрішнє почуття свободи, можливість обирати, в що вірити та любов до України і її людей. Бажаємо усім Миру, здоров’я, бережіть себе та близьких, підтримуйте одне одного і все буде Україна.

Це відео як результат проєкту "Діти мріють про мир". Тримаємось, віримо в Україну і все буде добре.

https://drive.google.com/file/d/1i4PCKEQHjnMcZufaQQbXIjL5vprEpyHN/view?usp=sharing

Це відео як результат проєкту "Діти мріють про мир". Тримаємось, віримо в Україну і все буде добре.

  

  

  

 

 

Категорія: О школе | Переглядів: 188 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]