Вітаю Вас, Гість
Головна » 2018 » Жовтень » 10 » До Бахмутської школи № 2 завітали бажані гості
18:15
До Бахмутської школи № 2 завітали бажані гості

Напередодні Дня захисника України на відкриту виховну годину до учнів 5-х класів Бахмутської школи І-ІІ ступенів №2 завітали поважні гості: Віталій Коновалов – лейтенант 72 окремої механізованої бригади, учасник Операції Об’єднаних сил (ООС) на сході України та Віктор Никитченко – представник громадської організації «Бахмутська міська спілка ветеранів Афганістану».

Усіх присутніх привітала зі святом заступник директора з навчально-виховної роботи Інна Мирошниченко, яка наголосила на тому, що з давніх-давен українці особливо шанують оборонців рідної землі, які не шкодували життя і здоров’я заради свободи України та її народу. А класні керівники 5-А та 5-Б класів Євгенія Квятковська та Ганна Биканова побажали всім міцного здоров’я, родинної злагоди, чистого мирного неба та усіляких гараздів.

Діти подарували гостям ляльки-мотанки «Берегиня України» та побажали, щоб якнайшвидше закінчились бойові дії у зоні ООС. Щоб не потрібно було туди повертатись, залишаючи своїх рідних у страшній тривозі і постійних переживаннях. Всім воїнам побажали Ангела-хранителя у справі захисту рідної землі. Кульмінацією святкового заходу стало загальне виконання Державного Гімну України та перегляд відеоролику «Це моя Україна». Всі учасники заходу із задоволенням сфотографувались на згадку з гостями.

Діти отримали незабутні враження, слухаючи розповіді про нелегкі бойові будні мужніх захисників. Такі зустрічі виховують у молодого покоління почуття патріотизму, причетності до тих буремних подій, які переживає наша країна.

 

  

  

Категорія: События | Переглядів: 620 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]