Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 12 » До Бахмутської школи № 2 знову завітали військовослужбовці
19:18
До Бахмутської школи № 2 знову завітали військовослужбовці

З метою військово-патріотичного виховання дітей та учнівської молоді, в межах тісного співробітництва до Бахмутської школи № 2 знову завітали військові Збройних Сил України військової частини А-2227, які базуються у місті Бахмуті.

До учнів звернувся майор Станіслав Кучма, який розповів їм про історію створення Збройних Сил України, їх структуру, склад тощо.

У формі квесту школярі відвідували різні пункти, де знайомилися з правилами надання першої долікарської допомоги та могли на практиці відпрацювати вміння накладати джгути, медичні пов’язки. Діти побачили екіпіровку військових, більше того, вони й самі змогли приміряти бронежилети та каски, особливо це сподобалося дівчатам, які виказали бажання у майбутньому пов’язати своє життя з військовою службою. Військові подарували дітям «Сухпайки» та пригостили печивом і соком.

Наостанок учні переглянули документальний фільм «Небезпечні предмети», в якому йшлося про мінну небезпеку та способи уникнення нещасних випадків при знаходженні незнайомих небезпечних предметів.

  

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 493 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]