Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Травень » 17 » До Дня пам’яті жертв політичних репресій 1937 – 1938 р.р.
19:14
До Дня пам’яті жертв політичних репресій 1937 – 1938 р.р.

До Дня пам’яті жертв політичних репресій 1937 – 1938 р.р. та до Дня пам’яті депортації кримськотатарського народу в Бахмутській школі І-ІІ ступенів № 2 пройшов відкритий виховний захід «У жорнах репресій» у 9 класі, який провела класний керівник Світлана Шитікова.

Під час заходу йшлося про те, що «Великий терор – масштабна кампанія масових репресій громадян, що була розгорнута в СРСР у 1937–1938 рр. з ініціативи керівництва СРСР й особисто Йосипа Сталіна для ліквідації реальних і потенційних політичних опонентів, залякування населення, зміни національної та соціальної структури суспільства. Наслідками комуністичного терору в Україні стало знищення політичної, мистецької та наукової еліти, деформація суспільних зв’язків, руйнування традиційних ціннісних орієнтацій, поширення суспільної депресії й денаціоналізація.»

Учні також переглянули документальний фільм про ті події.

«Ця трагедія ніколи не повинна повториться. Це наша історія. Ми не маємо права забувати, ми повинні пам’ятати, яку страшну трагедію довелось пережити нашому багатостраждальному українському народові на шляху до незалежності», - такими словами було завершено захід.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 472 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]