Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Вересень » 18 » Дотримання правил дорожнього руху – запорука життя і здоров’я
17:15
Дотримання правил дорожнього руху – запорука життя і здоров’я

З метою поглиблення знань учнів з правил дорожнього руху, формування уяви школярів про безпеку дорожнього руху під час пересування по вулицям та дорогам у нашій школі проходить місячник «Увага! Діти на дорозі!», оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. За час літніх канікул  діти відвикли від інтенсивного руху і, звичайно, підзабули правила безпечної поведінки на дорогах. Тому їм необхідно постійно нагадувати прості і загальновідомі речі з основ безпеки життєдіяльності. До проведення заходів щодо попередження дитячого дорожньо-транспортного травматизму залучилися працівники нашої школи,учні, батьки – всі ті кому небайдуже збереження дитячого життя на дорозі.

Щоб нагадати дітям Правила дорожнього руху, призабуті за літній період, класні керівники провели Єдиний урок з правил безпечної поведінки на дорозі.
Протягом вересня відбувся конкурс малюнків «Наш друг - дорожній рух».
Слід відмітити виховні заходи у 2 класі (Леонова О.М.) та 9 класі «Дотримання правил дорожнього руху – запорука вашого життя і здоров’я» (Шмагло О.О.), у 5-А класі (Федулова Д.В.) «Знай і виконуй правила дорожнього руху», у 3 класі (Войшнаровіч О.О.) «Безпечний рух до школи та нові маршрути», у 7-х класах годину спілкування «Щоб не трапилось біди – правил дорожніх дотримуйся завжди» (Крапива О.С., Кірнос О.М.) , у 8 класі (Шитікова С.В.) - "правила дорожнього руху - звкон вулиць і дорі" та в 4-х класах (Тягній І.В., Воловик І.О.) практичне заняття для четверокласників «Зелений вогник».

Сподіваємося, що учні пам’ятатимуть вимоги правил дорожнього руху та якими можуть бути наслідки від їх невиконання.

  

  

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 743 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/8
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]