Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 7 » Екскурсія до шкільного музею історії Артемівського аероклубу
21:10
Екскурсія до шкільного музею історії Артемівського аероклубу

Роки Другої світової війни все далі йдуть в історію, але наша задача - зберегти пам'ять про тих, хто не повернувся з боїв, хто помер від ран, хто вже пішов із життя заради майбутніх поколінь, щоб ніколи не повторився жах страшної війни.

Згідно з планом роботи літературного гуртка «Чарівне слово» (керівник Катерина Дмитришина) учні 2-Г класу школи №12 відвідали Бахмутський музей історії Артемівського аероклубу, який створений завдяки зусиллям випускників, учнів, учителів та батьків Бахмутської школи №2. Заступник директора з виховної роботи Інна Мирошниченко познайомила учнів з історією створення музею. З екскурсії діти дізналися про героїчні подвиги в роки Другої світової війни старшого лейтенанта, Героя Радянського Союзу Корсунського В.Б. Експозиції, стенди, плакати, альбоми нагадали учням про тих, хто не повернувся з поля битви, хто захищав честь й незалежність нашого народу від нацистських загарбників. На вітражах присутні роздивилися особисті речі героїв – курсантів аероклубу (фото, воєнні документи, особисті листи, нагороди, пошукові роботи), які вже стали надбанням історії. Учням було цікаво дізнатися про роботу аероклубу в нашому місті, про історію літака - пам’ятника курсантам аероклубу, що діяв в Артемівську перед війною, про парк Дружби в західному мікрорайоні міста.

Мешканці Бахмута пам’ятають героїчні подвиги захисників України, іменем В.Б. Корсунського названа вулиця, якою ми ходимо, де навчаємося.

Пам'ять про героїв живе й буде вічно жити!

PS.Текст взято з сайту Управління освіти Бахмутської міської ради.

  

Категорія: События | Переглядів: 460 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]