Вітаю Вас, Гість
Головна » 2017 » Жовтень » 26 » Екскурсія на виставку Київського Державного Музею Тараса Григоровича Шевченка
16:33
Екскурсія на виставку Київського Державного Музею Тараса Григоровича Шевченка

В рамках Місячника національно-патріотичного виховання молоді учні 7 та 8 класів разом з класними керівниками Ольгою Крапивою та Світланою Шитіковою відвідали «Виставку Київського Державного Музею Тараса Григоровича Шевченка» у Центральній Міській Бібліотеці. Учням було запропоновано перегляд відеофільму з музею . Завдяки співпраці національного музею та всіх охочих, було створено музей, де зібрані матеріали від дня народження великого Кобзаря до смерті. Показ фідеофайлів з картинами Т.Г.Шевченка був дивовижним. Адже були розглянуті картини, про які ми навіть і не знаємо.

Було також запропоновано перегляд презентації про складне та неймовірно насичене життя поета. Усі стенди були створені відповідно до часу життя: від народження до його смерті та перепоховання. Учням розповіли про факти життя Т.Г.Шевченка, спираючись на «записи» тогочасного оточення письменника. Переглядаючи ці «рукописи» ,ми ще раз потрапляємо в ті складні життєві ситуації, якими жив Т.Г.Шевченко.

Ми повинні шанувати та поважати борців за свободу в ті часи, адже наше сьогодення повністю залежить від нас та нашого шанобливого ставлення до нащадків.

  

Категорія: События | Переглядів: 676 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]