Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 23 » Як проходять осінні канікули в Бахмутській школі № 2
18:48
Як проходять осінні канікули в Бахмутській школі № 2

Учні Бахмутської загальноосвітньої школи № 2 проводять осінні канікули корисно й пізнавально. Затяжне Бабине літо, тепла й лагідна погода спонукає дітей більше гуляти на свіжому повітрі, весело й цікаво проводити свій вільний час. Діти, щоб не нудьгувати вдома, приходять на свої улюблені гуртки до школи, зустрічаються з друзями. Багато класів вже встигли відвідати міську бібліотеку, «Алею троянд», розважальний Центр «Перемога».

Учні 6-7 класів здійснили автобусну екскурсію містом за темою «Бахмут – Артемівськ. Історія і сучасність». Дітям цікаво було дізнатися, що раніше Північний ставок у нашому місті використовувався як резервуар для заправки паровозів. Школярі з’ясували, що Бахмут – це європейське за плануванням місто. А ще учні побували на оновленій набережній і в міському парку, відкрили для себе й трагічні сторінки історії нашого міста часів Другої світової війни і Холокосту.

Учні 9 класу побували у Центрі зайнятості, де відбулася презентація професій. Перед учнями виступили представники різних навчальних закладів. Дев’ятикласники мали змогу перевірити свої вподобання щодо різних професій у профтестуванні та сфотографувалися в режимі «Stream» з Маріуполем.

  

  

  

  

 

Категорія: События | Переглядів: 468 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]