Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Червень » 12 » Як відпочивається у пришкільному таборі «Сонячна країна»
13:12
Як відпочивається у пришкільному таборі «Сонячна країна»

З метою організації змістовного дозвілля та відпочинку дітей влітку на базі Бахмутської школи № 2 працює пришкільний табір з денним перебуванням «Сонячна країна», у якому оздоровлюється 50 учнів 1-5-х класів.

Вихованці табору з нетерпінням чекають кожен новий день, відпочинок у дітей завжди насичений різноманітною тематикою: тренінги, малюнок на асфальті, екскурсії, конкурси та розваги. Кожен день табору має свою назву – День знайомств, День сім’ї, День казки, День англійської мови, День дружби тощо.

Вихователі пришкільного табору прагнуть, щоб діти могли відпочити, оздоровитись та отримати максимум задоволення. Багато позитивних емоцій додали дітворі катання на байдарках, похід до басейну «Дельфін». Проводяться також мовні години, мета яких — зацікавити дітей до опанування англійської мови, здобуття необхідних мовних навичок. Мовні години дають дітям можливість спілкуватися англійською мовою, застосовувати свої знання у різних формах діяльності (ігрових і концертних програмах, театральних виставах тощо), розкрити свої таланти. При цьому знання дитини не оцінюються так, як у школі. Дитина сприймає навчання як гру.

Таким чином, відпочинок у пришкільному таборі дає можливість дітлахам кожного вечора бачитися та ділитися враженнями зі своїми батьками, а зранку знову вирушати у світ нових пригод.

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 437 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]