Вітаю Вас, Гість
Головна » 2022 » Серпень » 23 » Літні онлайн зустрічі в Бахмутській школі № 2
17:56
Літні онлайн зустрічі в Бахмутській школі № 2

Час літніх канікул – це час відпочинку, прогулянок, зустрічі з цікавими людьми, спілкування з рідними. Але сьогодення вимагає від дорослих більшої уваги до питань збереження життя та здоров’я рідних, а особливо дітей.

Саме тому вчителі Бахмутської загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів №2 під час літніх канікул приділили увагу питанням безпеки, розповсюджуючи серед учнів та батьків інформації про небезпеку вибухонебезпечних предметів. Учні початкової школи разом з вчителем Оксаною Коваленко записали навчальний фільм «Мінна безпека: знання рятують життя».

В останній місяць літа, з метою допомогти учням опанувати навчальний матеріал, пропущений в 2021/2022 навчальному році, вчителем початкових класів Оксаною Коваленко було організовано проведення додаткових дистанційних занять з учнями 3 А класу. Заняття організовані в ігровій формі, що забезпечує активну співпрацю між дітьми та вчителем. Учні із задоволенням виконують як навчальні так і творчі завдання, бо разом з друзями навчатися цікавіше.

  

Категорія: О школе | Переглядів: 174 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]