Вітаю Вас, Гість
Головна » 2023 » Жовтень » 30 » Місяць кібербезпеки
19:12
Місяць кібербезпеки

З метою попередження зловживання комп'ютерними іграми, негативного впливу роботи дитини за комп'ютером на здоров'я учнів, користування інтернетом та у межах Місяця кібербезпеки, оголошеного Державною службою якості освіти у Донецькій області,  у Бахмутській загальноосвітньої школі № 2 протягом жовтня були проведені пізнавальні та профілактично-просвітницькі заходи.

Варто відмітити засідання юних науковців - айтішників 3-4-х класів за темою   "Користь чи шкода?" Учні демонстрували свої знання з питань безпеки при роботі з комп'ютером, обговорили питання виникнення проблем віртуального світу, про санітарно гігієнічні вимоги при роботі з електронними пристроями. Проєкти-пам'ятки, які склали діти, дозволили добре усвідомити проблеми, що виникають під час залежності дитини від сучасних гаджетів.

Учні 5-6 класів у цікавій ігровій формі знайомилися з правилами безпечного користування інтернетом. Діти грали в інтерактивну анімовану гру «Безпека в Інтернеті», перевіряли свої знання, обираючи правильні відповіді вікторини.

Також учні дізналися про позитивні та негативні сторони Інтернету за допомогою ребусів, загадок,  створення колажів з малюнків, відтворювали емоції за допомогою смайликів.

  

  

Переглядів: 117 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]