Вітаю Вас, Гість
Головна » 2020 » Лютий » 6 » Місячник морально-етичного виховання
19:14
Місячник морально-етичного виховання

З метою формування основ естетичної культури дітей та учнівської молоді, морально-етичних норм і цінностей, переконань, естетичного сприймання та емоційного ставлення до прекрасного, духовного збагачення учнів протягом січня в Бахмутській школі № 2 проходив місячник морально-етичного та естетичного виховання.

Під час місячника були проведені виховні години та години спілкування. Слід відмітити виховні години в 1-4 класах за темами «Світом править добро», «Людина має творити добро», «Бережи честь змолоду», «На те ми й люди, щоб добро творити», під час яких учні вчилися вирізняти добрі та засуджувати злі вчинки, наводили приклади милосердя, допомоги іншим людям, добрих справ, про які вони знають та які самі вчинили.

На тематичних годинах спілкування «Подорож до країни етикету», «Бути на Землі людиною» в 5-7 класах та під час диспуту у 8 класі «Моральні ідеали в нашому житті» школярі вчилися гостинності, виявляти шанобливе ставлення до батьків, старших людей, піклуватися про менших.Розвитку творчих здібностей кожного учня сприяв конкурс малюнків «Доброта очима дітей».

  

  

Категорія: О школе | Переглядів: 503 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]