Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Лютий » 3 » Місячник морально-етичного виховання в Бахмутській школі № 2
17:47
Місячник морально-етичного виховання в Бахмутській школі № 2

Протягом січня в Бахмутській школі № 2 проходив місячник морально-етичного та естетичного виховання, оголошений Управлінням освіти Бахмутської міської ради. Мета місячника – формування основ естетичної культури дітей та учнівської молоді, морально-етичних норм і цінностей, переконань, естетичного сприймання та емоційного ставлення до прекрасного, духовне збагачення учнів.

Під час відкритої години спілкування «Чарівні слова відкривають серця» учні 1-Б класу (класовод Ірина Воловик) переглянули відеоролики «Ввічливість», «Чарівні слова» та обговорювали побачене, працювали в парах з прислів’ями та склали власний словничок «Чарівних слів».

Учні 2-4 класів на своїх годинах спілкування «Бережи свої та шкільні речі», «Що посієш, те й пожнеш» вчилися вирізняти добрі та засуджувати злі вчинки, наводили приклади милосердя, допомоги іншим людям, добрих справ, про які вони знають та які самі вчинили.

На тематичних виховних годинах «Подорож до країни етикету», «Людина починається з добра» в 5-6 класах школярі вчилися гостинності, виявляти шанобливе ставлення до батьків, старших людей, піклуватися про менших; говорили про доброту, милосердя, про гарні вчинки людини. Розвитку творчих здібностей кожного учня сприяли заходи художньо-естетичної спрямованості: конкурс малюнків «Добро очима дітей» та виставка поробок «Моя творчість». Класні години в 7-9 класах пройшли за циклом бесід на морально-етичну тему «Краса навколо нас».

Маємо надію, що учні завжди пам’ятимуть золоте правило вихованості: «Ставтеся до людей так, як би ви хотіли, щоб люди ставилися до вас».

  

  

  

 

 

Категорія: О школе | Переглядів: 1054 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]