Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Жовтень » 30 » Місячник національно-патріотичного виховання в Бахмутській школі № 2
19:37
Місячник національно-патріотичного виховання в Бахмутській школі № 2

Класоводи 1-4 та класні керівники 5-9 класів відповідально підійшли до реалізації плану заходів Місячника національно-патріотичного та громадянського виховання, бо розуміють, що основи шани й любові до рідної Батьківщини закладаються в основному саме в шкільному віці.

У 1-А класі (Мітяєва Е.В.) проведено виховну годину «Український віночок», а у 1-Б класі (Войшнаровіч О.О.)- пройшов цікавий інтерактивний захід «Козацькі розваги» між учнями 1 класу та вихованцями ДНЗ № 40 «Посмішка». Цікавим та пізнавальним видався усний журнал у 2-Б класі (Воловик І.О.) «Є на світі моя країна, найчарівніша, як перлина». У 3 – х класах (Шеченко Т.В., Беленець І.О.) було проведено наступні заходи: Бесіда «Що необхідно знати про національну символіку» та година «Конституція України про громадянство. Що таке бути громадянином України?» Не менш цікавим видався захід у 4 класі (Леонова О.М.) за темою «Відеоподорож Україною. Складання карти мандр».

У рамках святкування Дня українського козацтва, Свята Покрови та Дня захисника України, учні 5 класу (Крапива О.С.) взяли участь у міській грі "Мужні та незламні" серед шкіл І-ІІ ступенів. Гра була спрямована на розвиток емоційно-інтелектуального та патріотичного виховання. Доброзичлива та спокійна атосфера гри та цікаві завдання допомогли команді "Котигорошко" зайняти І місце.

Варто відмітити урок мужності у 8 класі (Макотченко С.Є.) «Козацькому роду нема переводу» та тематичну виховну годину у 6 класах «Солдат на стражі спокою стоїть».

Тематичний урок «Воїн крізь віки» пройшов у 9 класі, на який був запрошений заступник військового комісара міста Бахмута, майор Сергієнко О.О.

Усі заплановані на місячник заходи відповідали віковим і психологічним особливостям дітей, були спрямовані на реалізацію поставлених завдань, і мали місце у виховній системі школи.

  

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 468 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/4
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]