Вітаю Вас, Гість
Головна » 2019 » Березень » 21 » Місячник родинного виховання в Бахмутській школі № 2
20:40
Місячник родинного виховання в Бахмутській школі № 2

У межах місячника родинного виховання, оголошеного Управлінням освіти Бахмутської міської ради, з метою пропаганди кращого досвіду сімейного виховання в Бахмутській школі №2 пройшли цікаві й пізнавальні заходи.

Під час проведення заходів в усіх класах велика увага приділялась формуванню моральних якостей школярів, вихованню культури поведінки в сім’ї, залученню до традицій і звичаїв, до родинно-побутової культури українців. Варто відмітити родинне свято, присвячене жіночому дню 8 Березня, у 1-Б класі (класовод Ірина Воловик), проведене спільно з батьками. Діти з великим задоволенням розповідали вірші, співали й танцювали для своїх мам і бабусь. У 3 класі (класовод Ольга Леонова) на відкритій виховній годині «Мій скарб – моя родина» учні ознайомились з такими поняттями як сім’я, родина, покоління, переглянули мультфільм «Наша дружня родина». Учні 5-Б класу (класний керівник Ганна Биканова) брали участь у жартівливій сценці про сім’ю, підготували генеалогічні дерева і розповідали про своїх рідних. 

Про сімейні традиції та свій родовід розповідали учні 9 класу (класний керівник Світлана Шитікова) під час тренінгу «Моя сім’я, моя родина в житті і доля України». Під час виконання вправ учні визначали місце родини в ієрархії своїх життєвих цінностей, обговорювали партнерську відповідальність у шлюбі, проаналізували чинники міцної родини та оцінили власний рівень готовності до сімейного життя.

Таким чином, завдяки усім проведеним заходам, педагогами школи ще раз підкреслено важливу, незамінну роль родинного виховання як могутнього джерела формування світогляду, національного духу, глибоких людських почуттів, пошани до родини, історії, культури.

  

  

  

  

Категорія: События | Переглядів: 484 | Додав: admin | Рейтинг: 5.0/6
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]